Produkter

 

Nyhet! Större utbud av golvbeläggningar

Vi på SePu AB har nu möjlighet att erbjuda ett större utbud av system avseende golvbeläggningar.

  • Ledande golv för industrin
  • System som är livsmedelsklassade och kan appliceras inom livsmedelsindustrin.
  • Dekorativa golv för offentliga miljöer t.ex. hotell, butik, m.m
  • Golvbeläggning för tung industri.

Vid intresse för de olika systemen så är ni välkomna att kontakta oss på info@sepuab.se alt 08-519 422 06

Produkter för tuffa miljöer.

Produkterna från Coelan® och Kemper System är olika sorters flytande plaster. Varje projekt kräver sitt speciella system, och det finns system som är framtagna för allt från restauranggolv till broar. De gör sig bra både vid renovering och nyproduktion. Några system är godkända för så känsliga miljöer som livsmedelsindustri och sjukvårdsanläggningar. Alla våra produkter är noga kontrollerade och miljöcertifierade enligt EU-standard.

Tre oslagbara ytor.

Allt som allt har vi ett femtiotal produkter att välja mellan. Här ser du våra tre bästsäljare. Vill du veta mer? Hör av dig.


 

logo

 

Coetrans

Coetrans är en enkomponentsprodukt med polyuretan som bas. Materialet är fuktighetshärdande, ånggenomsläppligt och inte känsligt för fukt under härdningen. Coetrans är motståndskraftigt mot bensin, diesel, metanol, aceton, svavelsyra och andra syror. Materialet är UV-stabilt. Användningsområden: Balkonger och terrasser, innergårdar, gåbanedäck, betong och metalltrappor, glas- och aluminiumtak Coetrans

Coeplan

Coeplan är en tvåkomponentsprodukt med polyuretanbas. Materialet är lätt att göra rent och har hög motståndskraft mot kemikalier som bensin, diesel, metanol, aceton och syror. Materialet är också elastiskt och mycket reptåligt. Användningsområden: Industrigolv, garagegolv, miljöer med hårt mekaniskt slitage, parkeringsdäck, restauranggolvCoeplan2K

Kemperol 2K-Pur

Kemperol 2K-Pur är en tvåkomponentsbeläggning för tätskikt med polyuretan som bas.  Användningsområden: Nybyggnation, betongvägbanor, broar, P-däck, rörelsefogar, inomhus, ramper. Kemperol 2K-Pur är lämplig som tätskikt vi installation av grönatak. Produkten är rotbeständig i enlighet med FLL:s riktlinjer för rotbeständiga tätskikt.

Kemper2K-Pur